De där med en kaffetår lite då och då under dagen - gott och stärkande som attan! Dock behöver jag lite vitt i kaffet- en skvätt mjölk och kaffet smakar prima! Svart kaffe är inget för mig!

Jag har också utvecklat mig själv och min genom åren kassa mage. Innebär att kaffe med laktosfri mjölk gör att jag idag undslipper "kramper i magen". När jag nu genom buzzador fick möjligheten att provsamaka OATDRINK Barista från AITO, kändes det som en suverän möjlighet till fortsatt utveckling av bättre mage och godare kaffe. OIAT OAT DRINK BARISTA är gluten, laktos och komjölkfri. En skummande havredryck gjord på nordisk havre.

Smaken av kaffe med oat drink? Bland det godaste som jag druckit!!! GRYMT gott! Något svår att vispa upp men ändå smaken gjorde kaffet grym rättvisa!!

Jag kommer definitvt att fortsätta piffa till mitt dagliga kaffe med OAT Drink Brista och tackar buzzador och AITO för samarbetet som gör min mage mer avslappnad och kaffestunden mer njutningsfull. Perfekt till en god bok!!

By te way - du hittar De ljuvliga smaksättare i kyldisken troligtvis bland glutenfritt!! Väl värd att testa eller be din handlare ta in!

Kram A.