Maj maj månad jag kan lura dig till skåne. Fast icke sa nicke- nederst har du bästa rabattkoden för att inte bli "lurad av majvädret". I kommande vecka går vi in i denna "luriga månad", där vädretsmakter kan bjuda på väder över sänsonger. Mer likt viterväder väntas i veckan än vad sista veckorna i april har bjudt på.
Var dessa dagar den där varma majveckan som brukar komma varje år?
Tänk om det blir lika kyligt i maj som större delen av vinter halvåret har bjudit på..?

Kan dessa nästan sommarvarma dagar i april varit för bra för att vara sant? 

Det där med väder går inte att spekulera nog om. Eller kanske är det just det att vi inte ska spekulera så mycket om vad fröken väder bjuder på.
Det blir ju ändå vad det blir- eller hur?

För bra för att vara sann är iallafall min fantastiska jacka Avesta som jag enkelt klickat hem i samarbete med Norrskenjackets. Sandfärgad med luva och längre i modellen gör den sig överallt och i alla situationer, och till alla klädstilar skulle jag säga. Tålig i sitt tyg gör att jag kan ha den i ur och skur! Igenknäppt står den emot kyligare vindar. 

Jag skulle kunna säga att jag är kär i denna superduper jacka och även i hela Norrskenjackets sortement.

Alltså, hörrni- JACKOR FÖR KVINNOR AV KVINNOR!!
Kan det bli bättre än så??
 
Blå, grön, vit, svart, sandfärgade, lång, kort, med luva, utan luva och alla med finfina detaljer. Kollektionerna hos Norrsken jackets är ett hav av bästa snyggaste kvalitetssäkrade jackor för oss kvinnor. Och egentligen enkelt att förstå - de är ju skapade av kvinnor!!! 

Jag är definitivt en stolt ambassadör för Norrskenjackets oc! De har definitivt gett min garderob möjlighet till att inneha my dreamjackets! Och till det bästa- dreamjcket ger dreamcode! I samarbete med Norrskenjacket får du nu 30% rabatt med koden: ANNELIE. 

In på sidan och checka av vilken som är din drömjacka vettja!

Själv ska jag trotsa pollen och regn- jag och min Avesta ska ta oss lite stegande och shopping! Rätt klädd för söndagsnöje så här års med andra ord. Nästan för bra för att vara sant!

Kram A.