Även om klockan nu är sen och arbetsdagen har varit lång, så har dagen precis börjat när ni läser detta. Förmodlgen är jag också då redan igång i jobb då också.  Allt går om man vill och vill man så kan man!  

Jag hoppas att jag vidarbefodrar det till mina tejjer också. Det finns alltd möjligheter, men såklart att vissa får vi leta längre efter än andra.

Jag hoppas och vill och tror att tjejerna inspireras av den kraft styrka och energi jag vill förmedla till dem. Ingen som inte själv intagit rollen som enastående mamma kan egentligen förstå hur enastående vi i den gruppen är! 

Hur många är vi ine i denna gruppen som har dygnet runt jour. Inte en semesterdag utan ungar och pusslande till att få en inkomst att räcka till ungarnas behov. Och ändå löser vi det!! Möjlighetstänket är stort och övat bland enastående ensamstående mammor! Heja oss!
Vi står där tryggt, tar emot ungarns känslor när världen utanför har varit orättvis och fixar också markservicen. Och samtidigt får vi ihop yrkes jobb!!
Jag skojar inte när jag säger att dygnet bara har 24 timmar för ensamstående mammor också. Och tänk sen vilken belöning som ges med alla gudagoda möjliga och omöjliga situationer ihop med våra ungar. Vilket minnena arkiv vi skapar !!

Hur trött jag sen än kan vara vissa dagar när klockan slagit midnatt och dagen har varit lång, så känner jag tacksamhet över att faktiskt vara previligerad över att vara en i gruppen av enastående ensamstående morsor som fixar allt!!
Tänk så många ungar som har en enastående enstanstående mamma, vilken tur!

Alldelse förmånga ungar har ett annat liv med ihopflyttande av dina och mina ungar , där blod är tjockare än vatten, orättvisor skapas av vuxna osv.
Hur många barn blir påtvingade en relation med en ny vuxen som sätter sitt och sina egna barns behov före deras?
Hur många barn tappar umgänge och relation med sin förälder genom en sådan ny vuxen som inte låter dem vara själva i sina rlationer?

 Sån tur då att de enastående mammorna och deras hem är också barnens. Enastående ensamstående mammor har barnen delaktiga i beslut som rör dem, medans den andra nyss beskrivna gruppen kvinnor atyr upp hem, sommarsemetstrar utan att ens vilja ta hänsyn till vad som passar dessa barn bäst!

Kan faktiskt undra varför människor flyttar ihop med dina och mina ungar när orättvisa skapas genom att de blir av med likaväl egna rum som egen relation med sin föräder och sommarsemster ihop, medans de andra ungarna har egna rum . 

Tja undra sa flundra men dominans och styrande över andra ger ingenlycka, inte ens två ugnar i ett kök ger det. Inte ens bonus när grunden är skapt av orättvisa, och dominans.

Nu sömn!

Kram