Alltså vissa perioder är definitivt fartfyllda. Jag är evigt tacksam att livet lärt mig, och att jag själv tagit tillvara möjligheterna till att öva flexibilitet.  En singelmammas vardag är en övning i flexbilitet om något!Det finns ingen annan vuxen förälder att hjälpas åt med eller lämna över till . En singelmammas vardag innebär att lösa de som uppstår själv utan att för den delen ta på sig en pappa roll.  För den rollen är pappornas egna.Så dagen idag började tidigt. Redan klockan sju var jag igång med arbete och därtill hör att gårdagens arbetdag slutade först efter midnatt..

        

... 2 arbetspass senare och sen ett eftermiddagspass i mammarollen på tu man hand men en dotter för att sedan byta till några timmar med närheten av en annan dotter. 

Från tandreglering till sportaffärernas vandringsavdelningar. Lite kakelspanande innimellan hanss också med!Och besök på 2 olika serverngar av samma sorthamburgare - i olika städer förstås ha ha Och yes- kökskaklet är bokat!! Yehaaa!

 

Väl hemma var det egentligen dax för arbetspass nr 3 denna dagen- men ack så jag bedrog mig.. Ett cv skrivande krävde en mamms dator och hjälpande hand för att inte tålamodet skulle åka på styr. Än ännu äldre storasyster - en äldsta sådan fans sedan till hands och styrde upp både cv och en tonåring till det bästa!! Systrarna E alltså!! Bästa syskonskaran!Kiss

 

 

 Nu har jag precis landat vid köksbordet och datorn- landet ligger lugnt runt omkring och det är dax för en singelmamma att fokusera på dagens icke slutförda arbetsuppgifter, när tonåringarna varvar ner för dagen! Skam den som ger sig! 

                    <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Den här delen av inlägget blir därav i samarbete med Buzzador. För jag är verkligen heeeelt övertygad om att mitt nya kosttillskott i form av brustabletter från Active Care defintivt har hjälpt mig att hålla fokus och god sinnestämning under dessa mycket aktiva dagar som jag är i.

 

Brustabletterna innehåller vitaminer och mineraler i fyra varianter och smaker: "Pick me up", "Immune aid", "Iron boost" och "Stay sharp" . Det är just den sistnämnda "Stay sharp som är mitt bästis verktg i nuet!! God smak och kanon effekt!! 

 

Så 2 dl vatten i ett glas och plopp i med brustabletten. En minut senare dricker jag den godaste boosten för mitt välbefinnande! In och checka hos din dagligvaruhandlare och nvestera i de snygga nnehållsrika rören!!


 

Ja, att hålla fokus är en stor del dygnets alla timmar i en singelmammas liv. Så att skaffa sig verktyg som tex kosttillskott av upppiggande vitaminer som som leder till goda belöningar i välmåendet och möjlighet till fokus och uppfyllande av ungars önskan behov och glädjande ögan. Det är ett hett tips från coachen!

Kram A.