God förmiddag vänner! 

Studenttider solen skiner och värmen börjar ta sig- visst är det skönt?

Juni med dess ljushet och värme( borde komma ordentligt nu!!-Please fröken väder!!!) Juli en månad som ofta påverkas mot glädje och ljusare tider. Ni vet långa ljumna ljusa junikvällar utomhus under himlen. Alltså wow- känner känslan fast jag sitter inomhus lite småfrusen av mitt trötta jag. Men ändå att visualisera det goda under ljust sommarmånaderna det älskar jag!

Mitt trötta jag är något trött just nu- få timmars sömn och nattarbete iform av urgallring och tömning av köksskåpen. 
Kan undra hur mycket de rymmer egentligen??!!
 Och vad ska jag spara och vad ska jag göra mig av med? 
Jag har en slags vision om att det enbart står enstaka saker med luft emellan på hyllorna i mitt nya kök. 
Men med de arvsanlagen jag har kan jag fråga mig om det verkligen är MITT nya kök jag ser i den visionen? 

Med betonging på just MITT!

Fast vet ni det är faktiskt min vision och mitt nya kök och målbild som jag ser!!
Arvsanlag som inte för oss själva dit vi vill är till för att utveckla och förändra oss själva till vårt högsta, bästa potentiella jag. Vi lär om oss själva. Varför vi gör vad vi behöver göra och vad vi inte behöver göra genom att visualisera och sträva efter att göra vision till dröm och mål som genomförs. Kan säga att jag alldeles förlänge har sparat på alldeles för mig för många nödiga ting genom åren. Onödiga för att ta mig just dit min innersta känsla vill ta mig. 
Jag vet att den där sparagenern härstammar från min mormor- jag bär liksom mormor på mina axlar- vissa saker är säjkerligen bra för mig men just det arvet från mormor att spara för sämre tider det tar från min egna utveckling. Ett arv jag alltså jobbar mycket medvetet på att bryta idag! 

Köksrenovering tar sin tid och energi. Jag berörs inte så mycket av väntan och tiden. Eller jo förresten- i nuet hade jag gärna lagt mig för sömn i några timmar. Ni vet- arbetsinsatsen är som starkast nattetid vad gäller mig. Däravär sömnbristen stor för tömning av köket jobbar jag nattetid med just nu.

I viket fall ska min nya kyl/frys vara på ingående idag- gärna nu, så sömnen får tas igen senare. Den skulle levereras mellan klock an 8-13 och nu blir det mer åt klockan 13 än tidigare.. ja.ja fint kommer det iallafall bli!

Ska leta handtag och ljuskälla - vad ska jag ha i taket i köket???

Nån slags spot i svart?? 

Tips??

Och handtag- helsvarta eller guldiga??

Tja det var några av dagens val- tipsa gärna om du har några ideer som kan passa in!!

Kram A.