Studentuppvaktning igår sätter sina spår i dag. Känns som jag fortfarande är mätt av min kusins superduper goda buffébord och bakverk. Gott och godast ever!!   

Alltså min kusin är grym på detta med bjudningar fix och trix i köket. För att inte tala om hennes bakvek. Känns som jag står mg på gårdagens matintag idag också!

Studentfirande är gott, trevligt och fantastiskt! Ytterligare en ung human vuxen är nu på väg ut i vuxenvärlden!! Mycket glädjande!

Medett väder som var kanon blev utomhussittningen längre än väntat denna afton. Mycket trevlig tillställning!

Stort grattis Emma och varmt mycket lycka till i alla möjligheter som framtiden har att ge dig!

Väl hemma blev det en mysig och längre stund än väntat tillsammans med tjejerna runt köksbordet med reflektion av tillställningarna som vi varit på under kvällen. Jag på mitt håll och de på studentuppvaktning med sin far. 
Visst är det skönt det där att att bara sitta ner helt spontant med sina tonåringar och reflektera över det ena och det andra.
Ingen förälder kan samtala nog med sina ungar! Och även om jag inte alltid kan svara på deras frågor, framförallt då jag inte varit med. Så kan jag ur ett vuxet perspektiv iallafall alltid lyssna och ge dem uppmuntran för att ha rätt till sin känsla.
Att som vuxen förälder hålla om och inte släppa taget tror jag på. Det byggs inte genom att vuxna som tränger sig på dem!

Kram A.