Hur härliga är inte måndagar?
Förmodar att det handar om vår egna inställning till dagen. Och just måndag, även om jag vill och aktvt gör det- jobbar bort betydelsen av dagens namn, så är måndag på något sätt de nyas dag.
Ny vecka, nya möjligheter. Dit vi inte nådde förra veckan kan vi nu starta om med och vad passar bättre idag då med att en ny kyl är på ingående.. Yeeeha!! När den är inne är det liksom bara snickare som saknas för att köket ska fås till.

 

För övrigt så danasar niorna sin bal idag. Min minsting på niornas bal!
Hur är det möjligt?? 

Liten och naggande god är hon fortfarande iallafall ha ha. Och fin! 
Snart nalkas sommarlov och till hösten blir det gymnasium! Och med sagt är alltså grundskolan ett avslutat kapitel i min skapade syskonskara. Skönt att små blir stora tycker mamman! 

Det är faktiskt en riktigt skön känsla att vara delaktig i att barnen växer upp. Att ha dem nära att vara en del i deras liv. Inget småtrams och grin längre utan samtal när det inte blir som man tänkt. Och aktivitetsmässigt. Sååååå skönt att ha "stora ungar" inget krav på småbarnsaktiviteter. Sommarlov och aktiviteter med tjejerna är kul och vilka möjligheter det finns! 

Stora ungar passar in överallt! Och ja, jag tillhör dem som först täcker upp behovet för ungarna innan jag fixar aktiviteter för mig själv. Räcker pengarna bara till det ena så är det en självklarhet att de går till aktivitet för ungarna!

Jag tror inte på det där att ungarna få skåda på sociala medier allt deras föräldrar är med om och själva får de vara hemma.

Nix pix dags att fixa i dagen. Ni vet en singelmammas vardag är attt ingå i många roller. Och närheten till ungarna kommer inte av att ha dem som uppvisningsobjekt. Närheten kommer att lyssna in ta dem tillvara och finnas med dem.

I love them.

Kram A.