Godmorgon kära vänner!
Första sommarlovsmorgonen och istället för sovmorgon har vi här varit vakna i ottan. Klockan är strax efter halv sex och jag har varit igång en knapp timme redan..

Vad gör man inte för ungarna ha ha?

En tonåring har redan åkt hemifrån. Om en stund startar bussen med ett flertalet gymnaster som ska vandra på Nordes högsta berg över helgen. Sova i tält och vandra. Laga mat ute i naturen. Spännande när man som mina inte direkt har vandringsaktiviteter i blodet, men ändå ett medvetet val av min tonåring att delta på denna resa. 

Värre dock att krasslig hals ger sig tillkänna nu igen... 2 gånger om halsfluss i bagaget under senvåren och halsen började göra sig till känna i går igen. .. Det kändes som om vi investerade i halva apoteket igår, alvedon halstabletter nässpray och också en ny antinflammationsspray.
Hur som håller jag nu tummarna för att halsen ska ge efter genom sömn på bussresan.

För er som inte är så geografisk kunniga så heter berget Galdhöpiggen och ligger i Norge. I eftermiddag väntas de vara framme för att sätta upp sina tält.

Den andra tonåringen har översovande med kompisar och lär säkerligen sova större delen av dagen. Själv tänker jag beta av adminsitrativa punkter och telesamtal idag. Samt finns också ett par timmars utbildninstid inskrivet i schemat.
Solen verkar lysa med sin frånvaro så inomhusjobb passar bra.

By the way så förlöpte grdagens skolavslutning under 9b:s logga fint. Tänk att jag liksom tjejrna har gått i klass 9b i samma högstadieskola.
Känslan var stolthet och glädje på avslutningen igår, fast också lite vemodigt att inte ha någon kvar under Torpskolans tak.
Å andra sidan har var sak sin tid och gymnasiet och stegandet in i vuxenlivet är spännande att vänta.

Stolt som mamamma över tjejernas presterande under året( detta dock utan att sett det bevisliga betyget som kommer på posten först idag).

Men dock mycket stolt över deras slit i att gå mot att alltid göra sitt bästa, kändes skönt i hjärtat. 

Att sedan kunna ge dem varsin blomma med skriftligt innehåll från mor och far, blev bonus!
Gott samarbete mellan föräldrarna är så mycket viktigare för ungarna än utan!!
 Det var glada ungar som firade skolavslutning igår!

Sommarlovet är här och det ska tas tillvara!

Yes, folks en singelmammas torsdag är igång. Och dagen körs i arbetetstecken. Med vidunderlig utsikt av ikeakartonger!
Flexibilitet en singelmammas verktyg till gott!

Kram A.