Så var vandringshelgen över och jag stod vid skolan och väntade i den sena sommarkvällen. Väntade på bussen och min Norge vandrande tonåring.
De där med att väntan är måna gånger en singelmammas livsuppgift. I allafall när man som jag har tonåringar..

Ikväll väntade jag på bussen. Andra kvällar väntar jag på att tonåringarna ska komma hem. Ledigaa dagar väntar jag på att de ska sova färdigt skönhetssömnen innan hela dagen har gått.. osv. 
Det där med väntan kan vara eniverande. Dock kan jag tycka att dagens teknik gör underverk för väntans tider. 

 
Alltså så många poddar med givande innehåll som kan sättas på för bästa innehåll av tid i väntans tider. Funkar utmärkt när man väntar på tvättmaskinen också. ( för nu ska packningen tvättas..)

En telefon och en podd, så smart! Alltid finns det något att lära. Och just lärande är något av det bäsa innehållet att stoppa in i sin tid. Nya tankar, nytt lärande och nya steg kan tas- såååå bra istället för att stå still och stampa och inte komma framåt när inte heller tden verkar röra sig under väntan!

Tja en singelmammas väntande kan alltså genererar till gott och bra. Skulle nästan kunna bli kär i min Iphone som serverar mig bästa verktygen! Fast nej- först när jag har en större variant av min Iphone ska jag bli kär!

Kram A