(Innehåller rabattkod i samarbete med smakbox)

Yehaa, finns det något bättre än ljusa soliga sommarmorgnar???!!!
Ljummen luft och ljuset alltså wow!! I love that! Tror jagska testa och göra en undersökning på instastory HÄRom vad som föredras- sommarmornar eller sommarkvällar? Jag föredrar just sommarmornar! Det spelar liksom ingen roll om man som mina väninnor befinner sig på Kreta eller som jag här hemma i Sverige. Just tidiga mornarna, varma sommardagar är något visst. Lagom i temperatur och spänningen finns där i vart dagen ska för oss. 

Tidsoptimisten i mig kan få känslan av att dagen räcker till allt. Då menar jag dels det som finns på min to do lista- ditsatt av mitt strukturerade jag och också det som kommer spontant av en solig morgon. Ibland blir det knas- för tiden räcker inte alltid till allt..( Märkligt ha ha)

Genom åren har jag varit urursel på att få till matlagningen- mycket hel och halvfabrikat. Här har tiden blivit knapp..
Mycket handling och tilllagning i sista minuten. ( Tidsoptimisten i mig har ett finger med här också..) Att greppa någon av de många receptböckerna i hyllan har tiden absolut inte räckt till...
Eller är det jag som valt att låta bli att prioritera?.. hm?
Köksregionen har iallafall varit mer måste än kul för mig! Lägger till att mitt gamla kök inte heller har ingett trivsel njutning och inspiration till matlagning. ( men den som väntar på något gott.. snart är gamla köket passé!!)

Var och när vändpunkten började krypa på, kan jag inte riktigt säga. Men kul är det iallafall att idag våga utmana mig själv med nya recept och gärna inom det vegetariska köket. En köttbit känns helt förlegat numera för mig. Jag vet faktiskt inte när jag intog en köttbit senast. Bra stegande i rätt riktning!!

Så klart man behöver verktyg till att ta de där nya stegen oavsett om det är inom mat eller annat område. Och sen krävs det övning.
Visste ni att 1-3 år krävs det för att öva ett nytt beteende och sätta det till varaktigt?!

Vad gäller mat tilllagning och handling är jag fortfarande under övningsperidd!

Ett av mina bästa verktyg till att få till ett varaktigt resultat av god enkel njutningsfull matlagning och rätter är mitt samarbete med smakbox.
Alltså hörrni vilken gudagåva denna box är!!! Om man som jag har kommit in i en "ond trall" med samma gamla maträtter och tråkig inhandling, blir allt inom smak och mat så mycket godare roligare och enklare!
Love! love! love!!
 

Varannan månad får jag min box fylld till bredden av olika smakprodukter och recept!!! Och ni som tror att en box enbart innehåller små provpaket- nix pix! De flesta produkterna i boxen är i orginalförpackningar!! Alltså de är såååå nice!
Hör på detta då- nu har smakbox även kyl och frys produkter i sitt sortement!!!! Alltså så bra verktyg för mig och även för er, eller hur?
Med senaste boxen "Bjudning" och kylt och frysttillägg har jag nu grönsaksburgare likaväl som nya glasssmaker. Goda ostar, smarrigt godis och god pasta m.m 
Det är verkligen lyx att få hemlevererat smakbox och dess innehåll! ( För smakbox erbjuder hemleverans för den som vill - ända hem till ytterdörren!!

Och nu till bonusen till er kära kära följare: Nu kan ni skaffa er samma enkla matinspiration till bästa, bästa pris!!
Använder du min rabattkod hos Smakbox senast 26/6-19 och startar upp dig som kund/prenumerant, så får du Smakbox bjudning+ Kylt & fryst tillägg samt en Box på köpet!!! Du betalr 298kr och värdet uppgår till 1100kr!!!!!( ordinarie pris 548kr)
Detta är verkligen ett superdupererbjudande i sann bjudningsanda!! Tack smakbox för denna möjlighet!!
Rabattkod: ANNELIEENG 

Att ha min nya kyl och frys laddad med nya smaker och produkter känns verkligen super så här i sommartider! Och ja, jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte längtade till ha hela mitt nya kök på plats - ett riktigt skafferi med ordning och reda, plats för fina njutningsfulla smaknyheter från smakbox. Ska bjuda er på fina bilder när det är på plats!

Ta nu tillvara erbjudandet ovan- alltså det är sååååå grymt och så många bra produkter, så jag är alldeles öveväldigad!

Smakbox beställning: HÄR

Rabattkod: ANNELIEENG

Gäller tom: 26/6-19

Kram A.