Måndag och ny vecka. Är ni redo mina vänner? Jag tycker pm det där med ny vecka. Det her liksom kraft på något sätt att få till nytt. Det är som om måndag ar innebär nya möjligheter. Det kan bara möjligheter att ta sig vidare i gammalt oavslutat eller möjligheter till helt nya vägar inom nya outforskade områden. Och här är vi nu ny måndag och ny vecka- härligt. Klockan är strax före åtta och solen strålar. Jag tar en morgon reflektion vid poolområdet. I bakgrunden städar personalen upp runt poolen och gör den redo för en ny dag för oss gäster. Högsta betyg till personalen här. Alltid välstädat! Veckans plan här är annars att varva välbehövlig avkoppling med små utflykter. Idag lär eftermiddagen bli vikt till stadsvandring och shopping. Med affärer som Behrska och Zahra får det inte missas av mina tonåringar. Att släppa måsten och mer bara vara. Det är semester för mig. I nuet har jag fått smak på att lyssna på ljudböcker. Att ha händer och ögon fria och bara lyssna in böckerna är definitivt avkopplande. Och jag hinner ta del av fler böcker än när jag enbart läser pappersböcker. I samarbete med Nextory erbjuder jag er 14 kostnadsfria dagar att ta del av Nextory. Hur många böcker hinner du lyssna helt gratis på under dessa 14 dagar? Rabattkoden är: SmartSommar Nu dags för en powerwalk med ljudbok i öronen och därefter långfrukost med tonåringarna. Sen är bi redo för ytterligare en avkopplande dag vid pool och hav här på Rhodos och Atlantica Princess. Ha en fin sommarvecka! Kram A.