Kanske är du en av de som tycker att al in clusive i te är något bra alternativ. Du kanske tycker att maten blir enformig? Kag tänker inte försöka vända om dig. Däremot ska jag berätta ur mitt perspektiv. Att åla på semester som ensam vuxen med tonåringar el barn över lag. Är att precis som hemma i en singelmammas vardag, ha ensamt ansvar om allt. Mina tonåringar är på semester för att bada och sola. Att leta matställen eller springa i livsmedelsaffärer för att leta matintag är inte deras grek. Och jag tror inte de är annorlunda än andra ungar..Al inclusive är ett superalternativ för att ge även en supermamma semester. Här på Atlantica Princess finns det definitivt mat i stora lass. Bufféerna till lunch middag och frukost är gigantiska och fyller allas behov skulle jag vilja säga. Här finns även mängder med vegetariska alternativ. Frukost och middag kan intas antingen på restaurangens altan eller ini i matsalen. Medans lunchen intas utomhus i poolrestaurangen. Alla ställena är superhäftiga alternativ till matintag. Utöver detta serverar poolbaren glass pitabröd med grönsaker kött hamburgare och korv med bröd dagarna i ända. Här kan alla äta sig mätta flera gånger om dagen utan att allt hänger på en singelmammas axlar. Under vistelsen ingår också 1 sittning i ala cart restaurangen. Den sittningen bokade jag till dotterns 17 årsdag . Och vi njöt definitivt av alla skålar och fats innehåll. I mitt tycke om man som singelförälder vill ha en avkopplande semester är al inclusive ett superbra alternativ! Så klart det finns både bra bättre och mindre bra hotell. Just Atlantica Princess, Ixia , Rhodos tillhör definitivt de bättre! Att sätta sig till dukat bord och alla barnen äter är njutning för en singelmamma! Nu kör vi dagen - powerwalk o h sen lååång frukost. By the way - igår kväll gjorde vi Rhodos stad och shopping!! Ni ska få ta del. Vi är superduper nöjda! Har du inte testat al inclusive - testa det! Kan tipsa om att det är definitivt blandad publik som njuter av maten här. Lika väl singelföräldrar, kärnfamiljer som par utan barn och även ungdomar. Tui och hotellet gör oss alla nöjda! Efter min powerwalk ska jag som sagt njuta av frukost. Länge! Och här finns allt man kan tänka sig. Tänk att pannkakorna med chokladkräm fortfarande är högprioritet för mina tonårstjejer Kram A.