I singelmammans vardag ingår markservice 24/7 näst intill åtets alla dagar. Middag som dka lagas kläder som ska tvättas. Ett hem som ska vara nystädat så ofta sim möjligt. Alltså ni förstår ju själva att det är enkelt att utplåna sig själv, för den som önskar. Jag har inte den ambitionen. Jag är varken bättre eller sämre än andra föräldrar. Men trots allt har jag som ensam vuxen drivit runt markservicen och de fyra systrarna E SJÄlV. Helt klart är att jag vore inte där jag är idag om jag inte hade gjort avkall på vissa punkter som jag var programmerad i som rätt för hur ett hem ska skötas. Städhjälp har jag på min dröm lista, men aldrig hittills prioriterat. Middagar finns också på min lista - Att kunna köpa Henemark och äta på restaurang 7 dagar per vecka när inspirationen tryter. Punkten är fortfarande kvar på min lista.. oprioriterad. Frågan är om det idag är första punkt att prioritera om mitt ekonomiska läge gav möjlighet till uträtande varje dag. Hur som så är det iaf en skön känsla att emellanåt prioritera att sätta sig vid dukat bord. På tu man hand med en i taget av systrarna E är också värt sin lyx. Ett gott samtal över en bit mat helt enkelt. Drömmar mål framtid. Ja, överskrifterna på samtalsämnena finns där. Och just den kommuniceringen får oss att lära känna varandra. Det kräver sitt lyssnande, så klart. Att lära sig vara genuint intresserad av andra människor ger kanske mer kunskap än vad en lärobok kan ge. Vad tror ni? Och hörrni- ny vecka. Fler av er är säkerligen tillbaks från semestrar. Jag kör lite 1/2 fart. Mjukstarta liksom. Och är tacksam över att ha gett mig själv dem möjligheten! Kram A.