Good morning! Alltså hörrni, vilken kväll det var i går. Som om sommaren levde upp igen helt spontant. För under dagen var det ingen direkt sommarvärme och känslan är iallafall hos mig som att sommaren är slut. Jag tillhör dem sim gärna hade haft högsommartemperaturer fram till skolstart. I år verkar det inte bli så. Skulle kunna gå runt med en vemodig känsla av det, men väljer istället att fokusera på att svalare väder passar bra för jobb och annat. Hur som kändes kvällen igår som om sommaren gjorde sitt avsked. Himlen sprack upp värmen kom och vinden stillade. Tackar återigen gudarna för balkong i västerläge. Idag är en ny dag. Sval med regn i luften. Som klippt och skuren för en skön blandning av jobb och fortsatt iordningställande av kök och hem. Kan det vara så att jag parerat in detta efter vädret? Här och nu övar jag morgonrutiner för trivsel i nuet men också för att framåt ska bli lika så. Augusti och skaldjur och kräftskiva ligger nog på toppaktiviteter. Och det där med skaldjur .. det är smarrigt! Nu fortsatt eget handlingsansvar av dagen. Kram A.