Så kom den då tillbaks, kanske bara för en dag, men ändå så njutbart! Jag talar om sommarsolen och dess värme. Så skönt att välja att ta den tillvara. Imorgon nalkas det regn igen. Om man ska tro vädersolarna. Under sommaren har jag alla tänkbara appar som visar väder nerladdade. När sen hösten drar igång raderar jag dem. Det konstiga är att jag vet att jag inte kan lita på dem till 100%. Jag menar hur många gångar har det inte varit så att moln eller regn ska komma vid tex klockan nio på morgonen, för att sedan successivt flyttas fram. Ibland har solen nästan strålar en hel sådan dag.. men ändå för lite hum och lite koll kollar jag dem för att hitta sommarvarmt. Även de riktiga vardsgsrutinerna inte ännu tagit fart för mig, så är det något visst med veckodags namnet fredag och kombon välstädat hem. Kombon gav mig känslan att investera i en bukett blommor för njutning av doft och vy. Men nix pix hittade inte någon bukett som tilltalade. Även om det är en bukett blommor är det alltid skönare att ha känslan med. Det får bli nytt ställe för blomletning och lördagsbukett istället. Det lär kännas som nystädat imorgon också. Skön känsla! Just det där att ta till vara lusten är liksom jag. Jag får liksom en tanke av lust och kör sen som ett mål. Hade aldrig hittat det målet om jag skulle sätta upp det innan lusten kom. Märkligt och jag förstår det ju mer jag lär känna av mig själv. Kram A