Vissa dagars har jag känt mig redo för sommarslut. Fast idag, skyfall och åskknallar- och nej, idag könner jag mig mindre redo. Jag frös tom om mina bara ben, kan ha göra med det kalla regnvattnet som skvätte på benen.. Hemma och inomhus ändå riktigt skönt att blicka runt i det välstädade hemmet medans regnet låter som småspik på rutorna. Tacksamhet över mitt fina hem och vara inomhus gjorde att tankarna blev lite längtande till hösten vardag och struktur ändå Hem ljuva hem är allt en bra känsla att känna! Åh vad jag är tacksam över att känna den känslan Mer mysfaktor med bästis film på tv:n. Yes, jag är fortfarande ett fan av Sex and the city! Spelar liksom ingen roll hur många gånger jag sett filmerna och serien. Jag hittar alltid något nytt i ord eller bild . Tacksam över en fin regnig lördag Kran A.