Orkar inte orda visste om vädret ( det tillhör ju just den gruppen som vi inte kan påverka) men visst sjutton påverkas vi av väder, iallafall jag. Dock jobbar jag medvetet med att inte tappa sinnestillståndet av väder och vind som inte går att påverka. Men aktivitetsmässsigt- hjärnan går liksom igång på helt andra aktiviteter och möjligheter än när solen strålar varmt . Idag har jag faktiskt inte tagit sovmorgon - men skjutit på att komma igång liksom. Nu ätit frukost- yes något sent- men skönt att bara inta soffläge och snurra runt i funderingar och sedan slappande på tv:n. Delta gärna i min omröstning på instastory. Fick en fundering om det kanske är dags att blanda in Tea i den vanliga vardagen mer varaktigt än sällan.. Jag har ju faktiskt en rejäl dos av kaffeintag per dag. Om en och annan mugg kaffe byts ut till Tea så tänker jag att det vore mer trivsel för mig och min hälsa. Tea kan symbolisera att det ska vara en stund utan mobil och samtal en stund för reflektion och tankar helt enkelt Tja, dags kanske? Ich den här funderingen kom av en regnig lugn söndagsförmiddag utan stress och tider. Kram A.