Flirtar med mig själv tidigare denna måndags morgon. Gott knäcke till kaffet gör jobbet för att få mig att få till bästa verktygen till veckostart. Och inte bara det förresten- Bästa för höststart! Penna papper och listhantering! Det bästa för att få till hösten som jag vill. Det finns otaliga listor att göra men i min ”to do bok” kör jag två olika. ”Varje dag lista” med 6 punkter Här listar jag helt enkelt 6 punkter som ska vara klara innan klockan slår midnatt Finessen är sedan att inte börja deala med sig själv, utan de 6 punkterna som står på listan ska göras helt enkelt. Jag kör en lista med 6 punkter för mitt privata jag och 6 för buisnesswomen i mig. Funkar bra för mig. Något tufft är det alltid första gången vid uppstart när jag kommer på punkter som jag velat redan skulle vara gjorda, men som tydligen behöver listas för att få till. Så kan det vara efter sommarledighet. Även vid uppstart kan tänket behövas komma igång- Det kan i början ta ett tag att finna punkterna som man själv vill göra. Men ge inte upp- tänket behöver bara övning för att komma igång. När det sen är igång rasslar dagspunkterna på! Dessa punkter, denna lista är mitt dagsmanus. Och jag tänker- det blir ingen film utan manus. Och jag vill göra filmen- min framgångsfilm! Vad vill du? Min andra lista är min drömlista. Här listar jag uppifrån och ner allt jag kommer på som jag vill ha göra och uppleva. Realistiskt som mer orealistiskt. Jag lustar daterar slår igen. Markerar 3-4 månader framåt i almanackan för öppning. Och då, först då öppnar jag listan igen. Läser punkterna uppifrån och ner och bockar de som jag genomfört. Om jag är en jäkel på att genomföra mina drömmar? Absolut!! Ingen tanke blir till dröm förrän sedan bli till mål om jag inte förstärkt tanken i skrift. Funkar för mig! Sen att vissa punkter behöver skrivas och förstärkas på mer än en drömlista tills de är genomförda och klara för avbockning, det är en annan sak. Men vire det inte för min penna mitt blick och mina listor vore de aldrig klara. Så det så! Kram A.