Vissa dagar! Jag tänker på de utan den vanliga strukturen. Jag tror liksom att alla har någon form av struktur för sina dagar. Innebörden blir alltså att alla också kan utveckla dem till de bättre. I grunden handlar det om att offra för att vinna. Sedan vilka synonymer av ord som använda är skit samma. För att kunna utveckla dagen strukturen av den och nå eventuella mål för den, måste vi vara beredda att offra det som krävs för att ta oss dit och varaktigt vara där. Att se upp till någon annan kan på sitt sätt vara bra. Att ha någon annan som förebild. Don’t ever never glöm bort att du själv är en egen individ. Så väl värd att lika mycket se upp tel. Du kan alltid alltid bli och vara ditt bästa jag. Men du kan aldrig bli någon annan. Det någon annan har offrat för att ta sig dit den är ( offrande brukar ligga i tid energi eller pengar), behöver inte ses som offrande av dig. Eller tvärtom kanske är det ett för högt offrande för dig att göra för vinningens skull. Vad tror du händer då? Ja ni vet rökare som aldrig lyckas sluta fast att de säger art de vill, provresultaten som aldrig sätts, viktnedgång som aldrig genomförs, träningspass som inte görs etc. Mitt tips för dagen är var alltid ärlig i att tala om vad du har offrat för att ta dig dit du är. Och du som ev stegar dig dit checka av så att det du behöver offra för att ta dig dit är värt det för dig. Det är såååå enkelt att gå omvägar och låtsas att man hör det som ska göras och ändå inte gör det eller offrar det. Och egentligen handlar det om att målet var inte rätt för dig och det var inte rätt pris att vinna för det höga offrandet. Inga konstigheter - vi alla är ju olika. Se dig istället om med nya glasögon- det finns mål och utveckling för dig också. Och det blir så mycket bättre och enklare att genomföra och att offra när det är ditt hela vägen, och inte någon annans. Lycka till! By the way- min dag idag går till lärdomarna för att sätta dagar som inte startar sim andra. Kram A.