Höst ute med gråmulet och regn. Tänket har attraherats av det höstliga och almanackan börjat att fyllas.Lördag hela veckan lång. Nej, jag gillar variation. Däremot tar jag medvetet ansvar över mina dagar och använder mig av en manuell almanacka. Den ger mig den översikten jag behöver för att kunna skaffa mig jämn balans på mina dagar. Lika viktigt att ha ett jämnt flöde på arbetsdagar, lika viktigt är det för mig att boka in strödagar där jag kan näst intill glömma tid och rum. Inga måsten utan bara låta känslan styra. För min skull. Ni vet som Ferdinand under korkeken. Vill jag dofta på blommorna hela dagen lång så kan jag göra det en sådan dag. Kontrast till en annan tid och ett annat liv då jag hade jobbet med vart jag än gick och kom. 24/7, 7 dagar i veckan 365 dagar per år. Tro mig, jag har testat och det var inget för mig. På måndag startar höstarbetet på riktigt, idag laddar jag med att lukta på blommorna och kanske regnet. Är det någon doft som gör gott att andas in i kropp och själ, så är det nyregnad grönska. Välkommen lördag och inga måstens dag. Hur ser din lördag ut? Kram A.