Det med musik och hamla fina låtar är allt bra gott för sinnestillståndet. Gärna svenska sådana om du frågar mitt sinnestillstånd. Jäklar i havet vad svenska tester i harmoni med tonerna har fått mig att gå igenom hela mitt känsloregister. Från fur till moll och tillbaka till dit igen Om och om igen. Som en hackad gammal LPskiva för er som var med på den tiden och vet vad det är. Från dur till moll och om igen till dur gick också känslan igår när det var dags att boka Håkan biljetter. Så kul hans med i känsla för att sedan falna mer och mer till downläge och moll när biljettsläppet inte räckte till oss. Depp! Men sen så- att tänka sig dem till att någon säkerligen. Vilk sälja när det börjar närma sig ( för i nuet säljs de till hutlösa priser) alternativt att arrangörerna släpper fler biljetter. Helt klart gjorde den tankegången gott för känsla och sinnestillståndet som sen fick en gratisskjuts vidare till helt och klart gott sinnestillstånd genom att höra Lena PH:s ny låt ”JAG LJUGER” Alltså den kvinnan är en hitmakare utan dess like. Fyndiga ofta igenkännande texter som ger känsla av olika art - ihop med meliodiös trallvänliga melodier. Kvinnlig säkert poppigt och proffesionellt. Och bästa låtarna för mitt sinnestillstånd. Och denna den senast ger god sommarbonus i känsla. Rekomenderas till alla tänkbara listor och spelningar framöver! Kram A.