Alltså ni- just nu blickar jag ut över ett blått still hav. Båtarna guppar i lugn takt vid bryggan. Solen strålar värmande där jag ligger på klippan med äldsta dottern bredvid. Om jag njuter???? YES!!! Jag samlar energi som bara den!!! Älskar sommardagar vid havet. Även om havet är alldeles för kallt - kände på det med tårna och längtade direkt tillbaka till klippan- så är denna vy en bästa för mig! Så glad att jag mig flexibilitet handlingsansvar och vilja tog mig hit idag trots mindre timmar på sömnkontot än vad jag behöver.. alltså att stanna i omständighetsträsket är trist för alla- så älskar fröken väders överraskande väderlek dessa dagar. Modig dotter badar. Annars kör vi goda samtal om ditt datt och livet på tu man hand. Lyxigt värre att få egen tid i nästa miljön med äldsta actionhjälten! Snart är det dags att packa ihop oss för mer ansträngande tag. I eftermiddag ska det bäras och flyttas. Kan överraska med att tala om att HON FLYTTAR HEM!!! HEM TILL MAMMA!! Om en vecka drar hon söderut ut men tills dess blir bostaden hos mig. Mysigt! Nu ska jag sola lite till och vänner håll koll här i morn- då ska ni få tips på hur ni undviker BEDRAGARE!! VIKYIGT! Kram A.