(I samarbete med Smartson) Som den småbarns mamma jag varit under många år, kan jag gladeligen tipsa om vissa mycket snabbt middagsrätter av likaväl hel sim halvfabrikat. Ni vet det där med tid och prioriteringar. Hur skulle jag annars få till tiden sim enastående singelmamma till fyra? Denna veckan med alla fyra hemma känner jag igen känslan. Det är en match som singelmamma att kunna dela sig efter alla fyras behov på ett rättvist sätt och samtidigt inte tappa bort sig själv. Ovan ser ni vad som ALLTID FINNS I VÅR FRY!! Godaste små köttbullarna ever! Går snabbt att steka och riktigt goda. Det dör med makaroner och köttbullar räknas som snabbmat men ändå något som vi alltid kan längta till. Perfekt också för tonåringar att kunna steka upp när hungern gör sig påmind utan att mamman är i närheten ha ha. Imorgon tex jobbdag med efterföljande kvällsföreläsning och ingen tid för middagslagning för mig. Tja, då finns dessa för tonåringarna att steka upp till makaronerna Alltså mina vänner, det finns köttbullar och det finns köttbullar i frysdisken. Just dessa småköttbullar är KÖTTBULLARNA MED STJÄRNSTATUS. Rekommenderar att alltid ha den tillgängliga. Kram A.