Ny måndag och ny vecka. Skön känsla av att vardagslunket är här igen. Vardagen har sin charm och helgen sin. Olika sorters njutningar som alla behövs iallafall i mitt liv. Gör att slag för listhantering. Att skriva upp i punktform det man vill och behöver göra under veckan. Och sedan bocka av efter hand deciliter gjorda. Den där känslan med måndag och helt ny lista för att den andra är klar- den näst intill obeskrivbar! Jag har haft målning av möbler sim en stående punkt sedan i somras på mina listor. Har snurrat i rondellen för varv efter varv och inte fått till den aktiviteten. Jag behöver en känsla med för att göra. Därav så bra att ha mina listor. Då tappar jag inte bort något på vägen - eller ja, jag minimerar risken iallafall. Känns superskönt idag med ny vecka och måndag . Hemmet uppåner med nymålade möbler, som ska målas ytterligare. Men vet ni - den goda känslan av färdigmålade möbler och mattorna på. Den har jag redan känt på och fyllt mig med. Superskön känsla! Visualisering is the best! Nu kör vi måndag och ger oss fasen på att göra to do listan under veckan och därmed vara en jäkel på att genomföra våra drömmar! Kram A.