Det dör med lugna dagar och återhämtning. Dagar utan plan eller måsten. Mer viktigare än någonsin i det hektiska samhälle vi idag ofta lever i. Hur ofta ger du dig dagar där du vaknar av dig själv, letar rött på din känsla och följer den? För mig ger de dagarna laddning för allt liksom. Jobb mammarollen och nya idéer och måsten som måste göras. För de finns där i allas vårt liv. Att ge sig kraft från dagar utan måsten är en god belöning. Hur får man idéer om man inte någonsin stannar upp? Nyhetsmorgon kändes gott att starta upp söndagen med. Alltså gillar det programmet. Berikar alltid med något nytt och lärande, Samtidigt som det kan överraska med glädje och bästa artisterna Idag var det Lena Philipsson som gav ett smakprov på nya låtar. Alltså vilken hitmakerska hon är! Samspelet mellan text och musik är hon en jäkel på, och det där igenkännande som ger känsla. Nytt och fräscht från henne att ladda låtlistorna med. Känns super! De här dagarna utan måste och bara känslan i fokus behövs också i rollen som tonårsmamma på heltid. Det tempot kan ibland vara högre än högst. Både kunnande och nytt lärande kan gynnas av flexibilitet och lugn. Vill och hoppas att jag inspirerar mina ungar väl till lika delar självständighet som att alltid våga försöka. De liksom vi andra kommer alltid klara mer än vad de och vi tror. Vill också inspirera till att stå på egna ben. Inte slänga sig in i onödiga förhållanden som inte leder de själva till utveckling. Ingen brudklänning i världen kan ge varaktig lycka om inte underkläderna är rena. Ni förstår säkert vad jag menar. Den egna utvecklingen behövs alltid göras för vidare gott i livet. Soppas gamla inte lycksaliga situationer och beteenden under mattan kommer korthuset rasa om och om igen, hur vit sen än brudklänningen är. Sim singelmorsa på heltid till mina tonåringar hör jag vad jag kan för att inspirera dem att tro på sig själva och sin egna styrka, Nu fortsätter vi söndagen Kram A.