Good morning folks!
Alltså det där att vi går mot kyligare mörkare tider. Det känns ordentligt nu! Luften på mornarna Brr! Och mörkret som lägger sig tidigare och tidigare på kvällen. Vi kommer liksom inte ifrån mörkret och kylan.. Vi kan bara klä oss efter väder.
Hur bra är ni på att förbereda er mot kylan i tid?
Kanske är vinterjackan det bästa plagget ever?

Och igår såg jag drömmen av vinterjackor på nätet. Se vilken jacka! Lång fluffig i svart. Så snygg! Vem vill inte krypa in i denna när vinterblåsten viner?

En drömjacka verkligen! Svart är tåligt och håller sig alltid fräscht. Längden är också så superduper snygg. Detta är jackan med stjärnstatus alla dagar i veckan denna höst och vintersäsong!

Även denna jacka känns som mycket värmande i vinter . Mer och mer känns det marinblå nästan lika rätt som svart. Lite kortare i modellen än den första. Men absolut lika fluffig så att känslan är att vilja krypa in i den. Bägge jackorna är från Norrskenjackets. Om de två översta var mer jackor för vintern så kommer här jackor för nu och höst.   

Hur cool är inte denna??
Marinblå med coola detaljer. Detta är definitivt en snygging att kunna bära redan nu! 

Även baktill syns detaljerna och jackan är en höstfavorit!  

Avslutar med denna finingen att känna sig lite med exklusiv i. Passar perfekt till att bara slänga på sig över tex en klänning. De två nedersta jackorna är från ZancaSonne

Tipsa gärna om era favoritjackor i kommentarerna.
Tillhör ni dem som följer modet och köper ny vinterjacka varje år eller köper nu en rejäl som får hålla år efter år?
Mitt tips för dagen : Koll av höst och vintervärmande plagg innan kylan kommer på riktigt

Kram A.