Jag tror på eget handlingsansvar. Jag tror på att öva sig att ställa om kompassen och pröva nytt för att nå sin full livspotential. Att komma upp i ålder och våga vara modig att gå mot det vi själva tror på är en styrka. Den egna livspotentialen byggs inte på att vara någon annans partner. Den byggs enbart på egna steg och egen utveckling. Coaching är ett grymt verktyg till att nå sin fulla livspotential under sin livstid. Till att göra det vi vill och kan. Inte bara det sim förväntas av oss. Jag har människor i min närhet som konverterat. Valet är gjort för den egna utvecklingen skull. Och idag blomstrar livet. Jag har vänner som sedan länge låter bli att förtära alkoholhaltiga drycker. Lika väl de som har konverterat och andra. Förr tyckte jag att det var ett märkligt val. Idag är jag sååå grymt imponerad! Yes, människor med power skulle jag enkelt kunna kalla dem som håller sig till alkoholfritt för sitt egna bästa. Definitivt power! I samarbete med smakbox kan jag bjuda på god alkoholfri öl! Me like!! Idag har utvecklingen på alkoholfria alternativ gått framåt. Så många goda alternativ! Och såå smart val! De festliga av de festligaste tillfällena i livet är väl ändå att vara medveten och ha huvudet på skaft? God smakrik öl till plockmat och lite fin oktoberfest dekoration. Festligt långt in på småtimmarna och klokskap delades. Dagen efter en pigg och god dag för alla inblandade. Höjer flaggan väl för att välja alkoholfritt och andra val också som skapar bra istället för tvärtom. Kram A.