Första oktober idag och det går liksom inte att låtsas längre. Hösten är här. Spelar ingen roll om vi vill eller inte. Kvällsmöte igår, förövrigt inom nytt område, och doften av höst kändes väl i kvällsluften. Påverkar det jag kan för att skapa trivsel denna tid. Mycket glad åt min härliga Rick i fusk mocka sim inköptes i somras på Rhodos. Kan liksom inte förstå att jag ens tvekade över inköpet då.. men det gjorde jag! Idag gläder den mig stort och med en tjockare tröja under kommer den fylla sin funktion tills dess att vinterkylan kommer. Just det där att påverka det vi kan och släppa det som ligger bortom vår egna påverka - en konst så möjlig att öva upp för alla och envar. Tänk så mycket tid av ältande som skulle kunna undslippas därav. By the way- triggar tveksamheter eller gör de dig mer tveksam? Kram A.