Återhämntningens helg! Yes, Ett behov efter mången arbetstimmar senaste tiden. Vilket har varit lärande givande och roligt. Men nu ska jag fylla mig med energi, idag förmiddags umgänge med en egen actionhjälte. Igårkväll umgänge med två fina små ungar och promenad i höstmörkret och sedan cafefika, kvällstid! Mysigt! År och dagar sedan som jag beställde in varm choklad med vispgrädde. Så gott och känslan var sim att varit ute en heldag i pulkabacken. Och yes jag var påpaltat klädermäsdigt. Höstkvällen är kylig. Lager på lager och jag höll värmen. Släktens minsta gav härlig njutning! Så många årsedan mina actionhjältar var lika gamla och det är kul att njuta emellanåt av andra små. Det fikades i princesssoffa. Måste säga wow till café staden Alingsås som får kommuninvånarna och vi från grannkommunerna att ta långpromenad på stadensgator under kvällstid och låta caféer ha öppet. Vilken härlig stämning! Men så klart gjorde sällskapet också sitt Det är verkligen en fantastisk blandning av sommar och vinter nu- det kallas höst! Otroligt härlig att fylla sig och återhämta sig med. Gratis är den också! Kram A.