Dagarna och veckorna tickar lätt på. Så viktigt att stanna till enbart för sin egen skull och känna av känslan där man är. Hur kommer det sig att jag är för jag är? Den där ynka reflektionsfrågan som kan vecka upp till utveckling Livet är ju knappast till för avveckling eller hur? Och för att utvecklas behöver man vilja. Att stanna upp livet i omständigheternas träsk eller i beroende av någon annan, ger mindre utvecklingspotential . Styrka mod och kraft kommer av självkänsla - god sådan. Och den mina vänner behöver sitt underhåll. Blanda aldrig aldrig ihop den med självförtroende! Med god självkänsla och underhåll av den finner vi det bästa hos oss själva och andra. Det är det ända vi behöver se och orda om . Ordas för mycket negativ och icke goda ordsval om andra behövs nog ett underhåll av självkänslan. Det jobbet kommer också få sin styrka kraft och mod på vägen till att utvecklas mer. Och vem vill inte det? Livet måste väl ändå vara för kort för att slösas ut på illa tyckande och antagande om mig eller någon annan . Den personliga utvecklingen bör vara värd mer! Der sköna soffhänget byttes mot kvällskörning och hämtande av pluggande dotter. Bra belöning att kunna hämta i höstmörkret! Tänk för 20 årsedan körde jag inte bil trots körkort. Ett bevis på personlig utveckling och att jag kan det jag vill. Kraftfullt! Kram A.