Lördag i företagarrollen och sovmorgon och champagnen avlöser varandra. Nej, ha ha idag ligger fokus på mycket jobb och samarbete mellan mig och datorn. Ord som struktur koncentration och långsiktliga mål ligger i fokus. Företagarrollen kräver sitt arbete även vissa helger för mig. Eller ja kräver? Så klart ett eget medvetet val till att ta mig till det där längre bort sk långsiktliga mål. Kortsiktigt så enkelt att tacka ja till allt som erbjuds och skjuta sina innersta mål på framtiden. Men långsiktligt tja, då är medvetenhet ett måste. Så idag jobbas det koncentrerat. Tacksam att jag kan ta köksbänken tillvara och nås av ljuset från mina stora fönster. Glad över avbryt från dotter som vill ha smakråd för att kunna göra det bästa medvetna valet för henne. Tror bestämt att de där fyra actionhjältarna har något från din mamma i arv. I samma veva nås jag genom nyheterna av att att svenska akademins tidigare ständiga sekreterare Sara Danius har lämnat jordelivet... en strong klok kvinna och författare.. Fan! Mina tankar går till hennes anhöriga! Ta vara på er! Kram A.