Det är nästan som om fröken väders gråmulenhet hörs genom hörs genom fönstret när jag vaknar denna morgon. Segt när regn och rysk börjar så här års. Skulle kunna den väderleken för mindre upppiggande helt enkelt!! Tur det finns andra val att lägga sitt medvetande på istället! Medvetna val i vad vi vill och kan blir så mycket bättre och enklare att få till om vi vet vart vi vill. Vet vi inte vart vi vill, då får vi ta reda på det Det finns så många nya val att göra varje ny vecka. Ämnen som vi bara tuggar på i utan att vi själva tagit ett eget beslut. Så bra att starta ny vecka med målmedvetenhet att vara medveten och att göra medvetna val istället för att kasta bort en ny vecka på tvärtom! Der går att skjuta hela livet framför sig och faktiskt aldrig få till det om vi inte styr om och gör nya medvetna val. Det är då vi får till det kraftfulla som kallas eget handlingsansvar och låter omständigheternas träsk vara bortom det egna stegandet och inte runt. Tänk mina vänner att ju mer jag fokuserar på medvetna val ju fler kommer till mig! Favorit godis alla dagar veckan i hop med choklad är för mig halloj och lakrits skallar. Alltså den kombon ger en smak så god så god! Glad i hjärtat av att upptäcka att Bubs skallar är både fairtrade certifierade och veganska. Alltså hur bra är inte detta?! Mitt favoritgodis alla dagar per vecka smakar gott och gör got!! Vilket mervärde!! Det medvetna valet blev med detta hur enkelt sim helst. Skålen full med medvetet valt godis för kommande halloween helgen . Så bästa att kunna dela vidare detta till bus & godis knackare! By the way - om du också är chokladälskare som jag, kan du lägga till choklad i samma smak i påsen! Bubs choklad skalle är godaste chokladen ever! Alla kan göra skillnad med medvetna val. Kram A.