Hela livet är fyllt av investeringar. Medvetna som omedvetna. Goda som mindre bra. Allt är investering. Ibland kan tyckas att mycket pengar krävs för bästa investeringar. På sitt sött men inte bara av var och en av oss. Tillsamman kan vi bidra med mycket . Just oktober månad är en fin månad att bidra med fin färg som piggar upp. Ett rosa band att fästa på sin jacka väska etc Och vill man investera dubbelt så fäster man ett band på både jacka och väska hos alla familjemedlemmarna så klart! Enklaste investeringen ever som gör gott. Finns i kassan hos butiker som Ica Lindex Apotek hjärtat ich XXL. Hur många har du investerat i? Själv skulle jag investera i mer febernedsättande och greppade dessa ickså. Supernöjd med mitt val att vara en som bidrar tillsamman för forskningsutvecklingen i denna skitsjukdom. Tänker också att bandet är så bra att förgylla någon med - istället för blomma. Inget som behöver bytas vid dubblett, bara att fästa på fler kläder. 40kr för ett upppiggande snyggt designat band som gör gott! Vi bör det tillsammans med stolthet eller hur? Kram A