Att låta sig inspireras till att förnya sitt hem. För en del av oss ligger landet mer låst och det tar sina år av funderingar till att ta tag i hemmatrivseln. För den delen menar jag definitivt inte att hemnatrivsel är detsamma som statusprylar. Ärvt och secondhand ligger i tiden och skulle kunna säga att jag imånga år varit före min tid utan att veta om det... pengarna styrde mig in till de valen vilken känns så bra. Jag menar att jag accepterade situationen som ensamförsörjande till fyra barn, rättade mun efter matsäck och skapade förnyelse och trivsel hemmavid med småmedel. Allting handlar om acceptans. Att acceptera där vi är och det vi har. Först efter det kan vi starta förändring. Det gäller oavsett det handlar om att förnya hemmet eller annat. Utan acceptans blundas det för känslor och annat, kanske mer flykt från känslan av att ” hemmet är min Borg än öppenhet för möjligheter som skapar härligheten i evigheten. Förnyelse här hemma och funderingarna ligger på fönsternivå. Gardinlängder, Coolahissgardiner? Som det är nu har jag ljusgrå standard persienner som behövs när solen skiner men trivsel??? Nej! Och sen finns det något mer instängt än att leva ett liv bakom persienner. Jag liksom kvävs av den känslan. Accepterar har uppdragna persienner och letar nya möjligheter. Till snygg fönsterbeklädnad.. Förslag? Kram A.