Godmorgon finingar! Tack för fin respons på inlägg- kul! Kommentarer och Mail i olika ämnen som lyfts är alltid kul. Det finurliga med livet är att det kan ge så mycket mer om vi kör och tar del av varandras världskartor. Min är lika rätt som din och tvärtom . Och genom öppenhet för andras kan vi också få ett sådant mervärde att det som vi är mindre nöjda med kan kan få en kickspark till förändring genom någon annan. Funderar på detta att genomföra och skaffa sig varaktighet i det som vi har bestämt oss för. Alltså det där nya som vi ofta säger att vi ska ta tag i eller ska göra. Vissa saker sätter sig som rutin näst intill direkt utan att vara det bästa för livspotentialen. Medans andra blir som en jojo effekt. Om och om tar man tag i det och däremellan ursäktar vi oss med att livet kommer emellan.. känns det igen? Blir full i skratt av igenkännande- Herre gud lever gör vi hela tiden tills vi dör. Hur kan då livet komma emellan? Jag tror på bestämdheten i kommuniceringen från oss själva till oss själva i det som vi själva vill! Effekten av en daglig rask promenad är stor och kan näst intill flytta berg- dags att sätta den nu- en gång för alla! Alltså 30 minuters stegande är kraftfullt. Jag vet det så väl- lika väl som jag vet att för den som 30 min är långt och svårt att få till. Kör hälften , bara det blir gjort varje dag! På det viset sätter man rutiner. Och därmed ett varaktigt resultat. Stegar mig på mormors vägar i höstlig motvind, påpaltad. Ruggigt ändå. Tänker på mormor som gick här 5 dagar i veckan, tidig morgon och sen eftermiddag. Nylonstrumpor klänning och lågskor. I ur och skur. Från då till nu är vägarna kvar liksom årstidsväxlingarna. Det ända som behövs är min egna bestämdhet att att vara bestämd mot mig själv. Jag kan och jag vill! Jag är konsekvent. Lyxar till Nyhetsmorgon dessa dagar men sen så - syret behövs. Stegrandet utomhus sätts nu dag efter dag till varaktighet. Bästa verktyget till bestämdhet mot mig själv är papper och penna. I skrift förstärker jag det jag vill och kan. Livet kan varken komma emellan eller bestämma . Det är jag självisolering äger livet. Kram A.