Snö till helgen kräver sin mundering. Har ni vinterdäcken och långkalsonger på? Det är dax nu! Bra att förbereda sig helt enkelt. Själv har jag investerat i fuskpäls och Uggs. Värmer väl nu när minusgraderna kommer. Kan liksom krypa in i det. Me like!! Allt inköpt på Members till otroligt förmånligt pris! Members är ett mycket prisvärt nätverk att vara medlem i! Märkesartiklar till hus och hem, kläder och skor mm både till herr och dam. Kan varmt rekomenderas ! Jag piggar upp mig själv om hösten och vintern genom att klä mig varmt. Mycket varmt! Frysa är inget jag tycker om. Blir lätt okoncentrerad då. Snygga varma kläder- thats it! Har funderat vidare på det där med egentid med barnen. Viktigt lika väl för dem som för mig. Hur ska vi annars kunna känna varandra liksom? Tror bestämt att förlorare när ”mina och dina ungar konceptet” flyttar ihop”, blir inte enbart barnen. Nya partners som ska vara ett hela tiden innebär att även en förälder är förlorare som inte längre är själv med sina barn och kan jobba på att känna sina barn. Vinnande koncept ligger i särbolivet med att mina ungar kommer först sen du och dina ungar, var och en sköter sina ungar själva. Man är vuxen som vuxen och respekterar och ser vinsten för alla inblandade att var och en har sitt liv med sina barn. Har barnen två föräldrar blir det mer kaos när ny partner ska börja bestämma julklappsummor semesterscheman osv. Usch och fy för det! Att vara vuxen som vuxen är att inse och jobba för egentiden föräldrar och barn emellan. Och så klart att barnen har rätt till gott föräldrasamarbete 2 föräldrar emellan. Vem vill vara en ny partner som inte vill det liksom? Möjligtvis en icke ”vuxen” som för egen vinning skulle vill ha ett finger med bland allt och alla. Tror bestämt jag ska göra några fina julklappsinköp till tjejerna på Members. skadar ju inte att vara ute i god tid. Kanske blir det så att jag belönar dem innan jul. De sliter väl i skolan och kan behöva små belöningar Michael Kors och Kalvin Klein har mega rabatterade priser på Members, vilket passar perfekt i detta avseende!. Som tonårsförälder är det viktigt att känna mina ungar och veta vad de tycker om och önskar. Fredag imorgon och helg! Känns bra med ledigt med tjejerna hemma efter en arbetsvecka. Kram A.