Ser på väderleksrapporten på tv, allt för att få till den acceptans fröken väder kräver. Jag kan inte påverka hennes utspel. Mitt i den månaden som är den tuffaste jag vet. Mörkret påverkar många med mig på ett tröttsamt sätt och känslan är emellanåt som om månaden liksom inte tar slut. Ser på veckovädret att snöflingor drar förbi i helgen för att sedan bytas mot regn. Acceptans och på med rätt kläder är verktygen till denna mellanmånad. Det finns lika lite att påverka som att försöka påverka någon annan till att var mer delaktig i en relation.

"It takes two to tango" Och i relationen med fröken väder kommer den tvåsamheten aldrig ske. 

Det finns alltid förlorare när två för tango inte fungerar för två. 

Drivkraften är vad som kommer sen när november är passé kommer snart vårsolen igen. I love that! Kram A.