Sen onsdagkväll fast att middagen var tidig . Märkligt.. kan kanske varit den längre middagen och de goda bakelserna efteråt som tog tiden Kan säga att det inte är varje år vi firar Gustaf Adolf gubben med att äta bakelse men i år så var det dags. Kan säga att de där gröna sköningarna var supergoda!! Smart det där av Ica att stoppa in ett konditori mitt i affären. Enkel och bra lösning att kunna handla allt på en och samma gång! Vardagsmiddag vid köksbänken ypperligt gott . Skönt och få till en stund där med samtal om skola och annat . Pratar man inte med och lyssnar till varandra är det svårt att lära känna varandra. Och vilken mamma vill inte känna sina barn? Jag vill att vi känner varandra jag och mina barn. Då ligger också bollen hos mig att skapa regelbundet i stunder med kvalitetssäkrad tillsammanstid. Mina barn är inte annorlunda än andra ungar. Barn behöver också egen tid med sina föräldrar. Tid utan pleti kleti. Barn är det viktigaste i vuxenvärlden har. Allt annat , även nya partners är egentligen andra hands prioriteringar. Rätt enkel prioritering, För vara en med sina barn vill väl alla? Kram A.