Kan ses som svårt vad man investerar tiden i som tonårsförälder... eller va? Ekvationen är enkel tid på tu man hand med den om och om igen. Ibland samtalandet eller tystheten hemma i soffan och ibland aktivitet som kostar skjortan. Oavsett en investering för dem för mig själv och för framtiden. Det finns ingen genväg som tonårsförälder att låta umgänget med de egna ungarna gå genom andra eller att alltid ha andra med. Livet är förträffligt att det alltid går att lära och göra om och göra rätt!

Förväntningen vad jag och de ska få med sig av kvällen släppte jag totalt efter jag klickat i beställningen av våra biljetter. Långt över månadsbudgeten. Men va fan - investering av klokskap är värd sin prislapp, tänker jag. Kan jag ge mina tonåringar en upplevelse som förstärker det jag själv idag förespåkar. Att aldrig sätta sig underlägsen av en man. Aldrig tycka att otrohet och maktbegär är coola egenskaper oavsett det är hos man eller kvinna som utövare. Att alltid högakta sig själv sin kropp som mer än att säga ja till det som inte är ok. Hela min generation har redan sagt alldeles för många ja, och ”sett upp till alldeles för många ”coolingar som saknar talets gåva respekt till kvinnor och tillgång till känsloregister. Den nya generationen behöver inte fortsätta i de spåren!

Kan ett fullsatt Scandinavium med en kvinna på scen förstärka det jag och många med mig tror och vill ska förändras? Jag tror det och därav min investering! Jag tror också att det är få förunnat som kan prata så fritt tänkvärt igenkännande kraftfullt och så jävla rätt till oss alla denna kväll.Så klart jag inte vet förrän efteråt om budskapet kommer nå även mina tonåringar på rätt sätt. Men jag är villig att chansa.

 

Med budgeten spräck investerar jag en lördagskväll tillsammans m d mina tonåringar och MIA SKÄRINGER, ”NO MORE FUCKS TO GIVE” . För mer gott i framtid framöver och för att de inte ska göra vidare alla ja från min generation.  

 

Ingen kan ge sina ungar allt och de man inte gjorde då kan man göra idag. Med två av fyra hemma i Sverige var vi tre delaktiga i ett fullsatt stämningsfullt Scandinavium. Ett led i föräldraansvar och framtidsinvestering. Hur ofta är du på tu man hand med dina ungar?

Kram A.