Mäktigt underhållande tänkvärt naket och modigt klokt. Upplevelsen av gårdagskvällen! Vilken show Mia Skäringer bjöd ett fullsatt Scandinavium på! Detta inlägget blir en fortsättning på tidigare inlägg som du hittar här.
En kvinna fyller Scandinavium. En kvinna fyller arena efter arena. En kvinna är modig nog att sätta ord på det många har tänkt.
Mia Skäringer är unik modig och precis den kvinnan som vår värld behöver på scen med högsta bästa ljudresurser i mikrofonen.


”No more fucks to Give” är en scenshow utöver det vanliga. Supermamman i mig är glad över att kvällen delades med tonåringarna. De får med sig en upplevelse med mycket klokskap!

Showen är mäktig även om påminnelsen om vad generation efter generation av oss kvinnor har utsatts för svider. Men gör också investeringen i att ha tonårsdöttrarna med som ännu bättre. De är ju framtiden! Nu kan de stärka sig med showen och sprida budskapet vidare att inte fortsätta i historiens fotspår. De är unga kvinnor och detta är en ypperlig föreställning att ge dem som påminnelse för resten av deras liv. De är så mycket mer värda än att någonsin bli underlägsna en man.


Det kräver sitt mod som kvinna att namnge ”stora män” inom kultur i avskyvärda situationer.
Mia Skäringer har modet och hon gör det galant, väl och proffsigt.
Glad att världen gett oss en Mis Skäringer som ifrån det verkliga livet tutchar sin sårbarhet och ger sitt mod till oss att stå upp för kvinnans rättighet och aldrig någonsin mer tillåta de övertramp som historien i detta ämne bjuder på.
Detta oavsett männen är kulturstorheter eller inte.

Tack Mia Skäringer för årets scenshow! ”No more fucks to give” är kraftfull och i sin stjärnglans slår den allt vad historien bjudit på!


Glad och tacksam över en upplevelse utöver det vanliga. Tacksam över att tonåringarna också bär klokskapen från showen inom sig! Ibland blir det exakt så som man tänk - även i mamma rollen!
Har du möjlighet att se ”No more fucks to give” så ta möjligheten!

Tack Mia Skäringer för modet & klokskapen som du delar till mig, mina tjejer & alla andra!

Kram A.