(Innehåller reklamlänk till Jotex.se)

Alltså ni kan nog inte förstå hur mycket tid jag emellanåt lägger på att leta efter just de heminredningsdetaljer som ploppar upp i mitt huvud. Vissa saker kanske inte ens har tillverkats.. märkligt!

Så var också fallet innan jag hittade mina sammetsgardiner. Hjärnan fick en bild av att sammetsgardiner i en fin grå nyans skulle vara det rätta för mitt vardagsrum. Som jag sedan letade runt på nätet. Och så äntligen en dag fanns de på riktigt också! Lyckokänsla!
Idag kan jag inte få nog utav dem och deras fantastiska kvalitet.

Samma sak med vardagsrumsmattorna. När jag letat länge och väl kände jag att de var de rätta! Så värmande på mitt något kyliga stengolv!

Både mattor och gardiner hittade jag på Jotex. Så bra med en ”äkta" heminredningssida som täcker allt från minsta lilla tygbitar till hårdaste bord. Utbudet är stort följer du länkarna nedan hittar ni mina finaste gardiner och mattor och masvis med annat finat också😊😊!!!

Mina fina sammetsgardiner heter SIMONE som jag nu ska komplettera med likadan soffkuddar som du hittar genom att följa länken HÄR

Mina mattor heter ANELA och du hittar men genom att föja länken HÄR

Själv ska jag nu beställa kuddar i samma som mina gardiner 

In och shoppa nu , rabattkoderna ovan gäller endast idag och kan ge just det där lilla extra som behövs för ombonat värmande hem . 

Kram A.