Det är mysigt att vänta hem ungarna en vardagskväll med middagen puttrande på spisen. Att sedan sitta ner och lyssna till hur deras dag har varit. Små stunder tillsammans i en hektiskt vardag med jobb skola och markservice. Bestämt tror jag dessa små stunder med kommunicering och lyssnande har ökat med nya köket på plats. Igår var bardiskstolarna fyllda av tonårstjejer. Idag är det mor och döttrar. Hänget vid disken har fått igång oss att lyssna och tala. Nice! Höst fix ska bli att fixa till matbordspkarsen, så att längre matstunder kan ske där med fler runt bordet. Började med en secondhands shopping idag som kommer väl tillpass till den platsen. Ni ska få se så småningom Men den här platsen är en lyxpats i vardagen. Glad att min egna design höll hela vägen ut, Här börjar dagen med kaffe och frukostmackor . Här kan arbetsdagen ta vid för att sedan bytas ut mot pluggande. Middag och kvällsmatshäng. Här hängs det hela dagen lång. En centrala plats för tonåringarna deras behov ihop med mig och eller deras kompisar . Mål och genomfört resultat. Paradvåningen har idag sin riktiga charm med nya ikeakök och mer ska till. Glad att tjejerna har ärvts in i att ha smak att klä sig snyggt och också ha smak för heminredningsderaljer så att de kan vara delaktiga i att skapa mer. Delaktighet för att få hemkänslan att ligga på topp helt enkelt. Kram A,