Har ni hört uttrycket ”veckorna springer iväg” ? Det gäller att inte ta allt man hör ordagrant.. Så klart går rosenbuskar exakt samma takt året om. Men känner ändå igen känslan. Med dagarna fyllda av roliga jobbuppdrag och väntande hemmaprojekt blir det lätt att ytterligare än vecka har försvunnit under fötterna på mig medans jag knappt hunnit blinka. Den där stunden av reflektion varje dag så viktig att stoppa in även under denna period. Ni vet bästa innehållet i tiden- min målsättning att varje dag innehåller det. Har förövrigt lyxar denna fredagsmorgon innan arbetsdagen nu tar vid. Vardagslyx för mig är att stretcha igång mig själv i ett sovande hus. På med kaffe Nyhetsmorgon. Bre några mackor som tonåringarna kan stoppa i sig på stående fot. Varken jag eller tjejerna är frukostmänniskor ( ni ser våra ungar ärver inte bara det bra från oss), och ibland ratas även skollunchen av dem. Det minsta jag kan bidra med är att det finns mackor att stoppa i sig i förbi farten i den mån jag kan. Arbetsminnet har nu infunnit sig och dagen är igång. Förresten ska jag i eftermiddag hämta ett spännande paket från Jotex , kolla bland färgburkarna hör hemma och kanske investera i lite ny färg . Alltså det där med homestyling är kul! När grunden i ett hem är värme kärlek och delaktighet ska det också genomsyras. Och yes tonåringarna är involverade som de ska. Iskallt opersonligt smaklösthem utan den där värmande tråden av delaktighet och kärlek vill jag inte bo i. När nordanvinden kommer blåser de kyliga vindarna in genom ytterdörren... Hemmakär är här. Nu kör vi dagen . Kram A.