Alltså att gå ur sängen idag. Vilket mega steg! Mörkt regntungt utanför Hujedamig mig! Skönt då arg vakna till med Nyhetsmorgon som ger ett lagom ljus. Skön musik och kloka ord blandas väl av Jenny Strömstedt Sarah Dawn Finer och Carola. Genast blev det skönare att vakna. Man får liksom ha sina knep så här års för att ta sig ur sängen när ljuset saknas. Men vet ni om lite mer än en månad vänder det igen. Då kommer ljuset igen! Så skönt! På något sätt ger alltid kloka ord i samtal en eftertanke. Glad att jag startade dagen med tv idag. Jag tänker att det alltid finns så mycket mer att göras mot en medmänniska än vad vi tänker att vi kan göra. Är det tanken som räknas eller är det handling? Tror att fler av oss kan släppa här och nu och handla istället för att tänka. Och sen alltid nämna att vi tänkte iallafall Lördag hela dagen dagen. Alkoholkonsumtionen ökas med veckodagens namn. Märkligt, 2919 och bredden på alkoholfria goda alternativ har ökat som aldrig förr. Medvetet och väl i här och nu så coolare att vara i än utan. Morgon i paradvåningen och nu kör vi lördag igenom det grå regnet! Kram A.