Det är inte varje morgon som jag gillar regnets smattrande på utsidan fönsterna under mörka höstmornar. Men idag.. jag ler för mig själv och känner känslan av hur väl mitt söndagsnöje passar perfekt ihop med väderleken. Det iskalla smattrandet får mig lugn på insidan. Jag visualiserar mitt önskvärda resultat. Ser det framför mig, med härlig känsla av trivsel och harmoni. Kikar upp igen och ser hemmet i kaos. Vyn framför mina ögon säger mig att det är dags att sätta fart! Jag tror att man alltid kan förnya sitt hem. Och just måla tycker jag är en skön syssla att göra själv. Dock inte tak. Idag ska listerna få sig en uppdatering så att de passar ihop med vårt nya kök. För många färger är inte min melodi och har en stor kärlek till mitt nys kök idag. Tänker att med några penseldrag kommer allt harmonisera mycket mer med det. Lagom till advent och julpynt ska hemmet få sig en enhetlig rutsch . Tack fröken väder för att väderleken idag inte konkurrerar med min tid! Kram A.