Visdom kommer med åldern tänker jag och reflexartat min svarta vinterjacka. Det är mörkt yta redan vid fem snåret och svartklädd uppifrån och ner, så smälter jag in i mörkret som en pusselbit. Inte ens konturerna syns av mig dörrens mycket nära. Både jag och trafiken kan missa avstånd, men om trafiken inte ser mig.... då fick inget avstånd att missbedöma. Tänkvärt!!! Att låta reflexa familjens jackor är att ta ansvar för sig och sina närmaste samt omgivningen. Eget handlingsansvar här liksom i andra ämnen ! Funderar på om det finns någon slags reflextejp att köpa på rulle? Någon som vet? Tänker att jag i isåfall kan tejpa nertill på jackorna. Och mitt reflexande blir mindre störande för tonåringarna. REGLEXA NERA GÄLLER GÖR OSS ALLA!! Vill man kan man tänka att reflexerna är ljuskällor i de mörka vinterkvällarna . Ljuskällor inne som ute behövs! Kram A.