(Inlägget innehåller reklamlänkar till Jotex.se)

Men god förmiddag hörni! Brrr så kallt idag! Så tacksam över levande ljus och ett ombonat hem. Och också över hur bra mina inredningsidéer alltid blir.
Kreativitet i hemmet gör gott!
 Har testat ett bra tag att få in mesta möjliga ljuspåslag utan gardiner. Och yes, fint på sitt sätt men också bart och inte så ombonat.. Så nu med snyggaste sammet-En tråkig vägg borttrollad av maffiga gardinlängder i sammet och ombonnat är ordet!
Vet ni både ljud och kyla stannar också ute nu. Det blir liksom en skönare känsla inomhus. Precis som jag var ute efter!
Både sammetsgardiner och kuddfodral är från Jotex. Och hörrni!! Bästa helgdeal kommer här:  25% rabatt på hela din Jotex order tom imorgon 1/12 genom  beställning HÄR 

Rabattkod: 420460
( gäller inte på varor märkta med "Exclusive och endast en gång per kund tom imorgon 1/12!
Så passa på!!

Hela våningen känns varmare nu än på bilden nedan, även om de steniga golven kräver sin toffel så här års..

 

Det börjar alltså ta sig med enhetlig look, här hemma. Fortfarande en del småpill kvar som att jag letar efter ett gäng svarta ramar med bred ram, en fotpall och lite annat smått och gått som fler kuddar och filtar för ännu mer ombonnad känsla. Och ni ser vär att två av kuddarna är i samma sammet som gardinerna- så super nöjd!

Som vanligt jobbar jag efter att ta till vara det jag redan har och få det att mitch matcha med varandra. Och går inte det får de byta ägare så de kommer till sin rätt.

Hur som inramningen av genomgående samma sammetsgardiner krävde sin investering av flertalet längder. Och tipset är att inte vara snål med sina gardinlängder. En torftig längd vid ena sidan ett stort fönster kan skapa mer ombonat med en kompislängd bredvid sig
Har jag sagt att jag älskar Jotex och sammet?

Om inte så vet ni det nu!

I denna processen har jag också lärt mig hur fel det kan bli med blandning av varma och kalla grå nyanser och hur rätt känslan blev att plocka bort det ena.
Fix och trivs i paradvåningen går nu över till pluggande!
Hej vad duktig jag är!

Kram A.