(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel SE)

Det där att komma upp i ålder som jag och tillhöra den sk medelåldern kan ge olika förändringar i kroppen. Inget konstigt egentligen. Våra kroppar åldras med våra siffror. Thats it! Men vi har olika acceptans till olika förändringar. Och trivsel. 

Det där med grått hår tex... från blont till svart till blont igen . Alltså nästan ett helt liv med olika färgnings och blekningspreparat i håret. Alla har inte heller varit så skonsamma. Började bleknings karriären som 13-åring med ren vätesuperoxid i håret... Hm..
Min mormor sa att jag kommer bli gråhårig tidigt för att jag blekte håret. Om hon fick rätt eller inte är jag inte rätt person att avgöra. Men att vara 52 år och ha lite grå strån här och var är nog ganska vanligt.
Eller vad tror ni?
 

Hur som är jag inte av acceptans att känna trivsel i grått så jag fortsätter med blekning och färg i håret. Numera är jag mer ordentligt med vilka produkter jag har i, även om det på senare tid blivit att jag färgar och klipper det själv..

Bra schampo och balsam för färgat hår, inpackning spray som trasslar ut mitt toviga hår och spray som får det att hålla frisyren. 
Såklart att det är en del produkter som också kostar en slant. Dock kan jag säga att de produkterna som jag använder är mycket dryga och håller hur länge som helst!!  Men också handlar jag mina hårvårdsprodukter från NordicFeel Det valet ger mig alltid bra priser och jag står liksom aldrig utan produkt hemma längre.
Superbra!!

Därav mina vänner tipsar jag om att göra som jag gjorde nyss- Nyttja Nordic feels Black Friday priser som gäller ända fram till midnatt ikväll! Så några timmar var!!!
Alltså vissa produkter har upp till 70% rabatt nu!!! Fyll upp dina hårvårdsprodukter du också till dessa superpriser. Du når hela sortimentet hos Nordic Feel  
HÄR !
Glad att kunna tipsa vidare om sånt som gynnar min plånbok och som också kan gynna er!
Ha en fortsatt fin kväll!
Kram A.