(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Kronans Apotek)

 Ibland känner jag att jag släpar och inte riktigt tar till vara de möjligheter som den tid jag lever i ger mig. Som detta med näthandel. Jag älskar att handla på nätet- och gärna med hemleverans. Alltså det ger mig så mycket mer tid till annat än att trängas i butiker med andra människor. 

1 december idag och ännu mer köpglada människor ute och jag blir stressad bara jag tänker tanken. Så skönt att avverka köp i lugn och ro genom klick på datorn i hem miljö.

Men sen finns det då vissa saker som jag inte tänkt på att handla genom nätet. Ta detta med hygien och kroppsvårdsprodukter som tillhör vardagen och som liksom alltid ska finnas hemmavid. Pang bom är det någon som tagit sista tampongen och jag får släppa allt för att rusa till apoteket. I ett tonårshem är det är det tydligen en mammas syssla..
Eller duscholja där sista droppen kramats ur osv. Tonårsmamman blir lynchad och måste ge sig iväg och handla!
Tonåringar förutsätter en mamma och hennes koll på olika plan. Till skillnad mot fadern, eftersom våra tamponger och hygienprodukter tas med dit varannan helg..
Känns det igen?

Hur som har jag sent om sido nu äntligen fått tummen ur att näthandla vårt vardagssortiment av kropps och hygienartiklar. Så jäkla nöjd!!! Bra priser och en riktigt bra överblick som gjorde att jag snabbt och enkelt kunde få ihop våra behövande produkter.
Och nu till det bästa- black week priser gäller hela dagen idag söndag också!!! Så helt självklart har jag precis klickat iväg en tillläggsbeställning- och vet ni- jag hittade tom några finfina julklappar till bästa pris!

Mitt tips idag- In på Kronans Apotek  och beställ ditt vardagsortiment du också så du ligger steget före! Enkelt kan du nu låta bli att produkterna tar slut hemmavid och som bonus blir det en konflikt mindre med tonåringars ego. 
 

Enkelt klickar du hem vad du behöver HÄR och du glöm inte att det finns julklappar att få till där också! Black Week priser gäller 12 timmar till hela dagen idag!
Det gynnar den relationen också- eller hur?! 


Kram A.