Så är också advent invigt i nys köket. Spontant mysigt och enkelt. Gillar de orden i god kombination. Precis som vårt kök. Absolut inte det flådigaste men ändå stilrent fast ändå enkelt. Däremot fick den spontana dukningen bli i gunstema En fin blandning av nytt och gammalt. Nästan som en återspegling av livet. De dåliga mindre bra som finns med från ens historia kan alltid bytas ut och göra om med nytänk. I små doser går helt nytt att blandas in i historien. Det är när alla stegen är detsamma år ut och år in som historien alltid blir densamma . Det är bara objekten som växlar. Tillfreds som singel ger frihets känsla. En frihet och kraft som inte kan fås när man lever ihop med någon. Frihet som ger upphov till den spontanitet som ger livet bonus. Läste någonstans att det alltid ligger en hund begravd när två som i ett par alltid hänger ihop och tycker lika. 1. Vi är alla skapta olika Och därmed är det stor chans att en av parterna håller tillbaka och agerar som en Nicke docka och ja-sägare. Funkar tills bägaren inombords rinner över och katastrofen är ett faktum. Ni vet otaliga är de sk perfekta förhållanden, som är så bra för ” vi tycker och tänker lika och vi vill att göra saker ihop”, för att sedan raseras i ett katastrofläge ingen hade anat. Otrohet kommer och otrohet består. Inte ens en helkontrollerad kvinna som styr upp tvåsamheten efter tron om att bägge vill vara med varandra jämnt. Tron är inte samma som sant och kvinnans kontroll och framtidsplan leder bara mot ett håll. De bägge o: na talar för sig Alla människor behöver frihet att tänka göra och förmå sig Frihet är en kraftfullhet skön känsla som gynnas av singelliv. Höj er med det alla ni som lever som singlar By the way är det första julen med ny köket. Spännen och bra so far! I morgon är det TÄVLINGSDAX på min insta igen. Och som vanligt ni som deltar kan vinna Kram A.